Francis Crick -instituutin tutkijat ovat todenneet, että vihannesten, kuten parsakaali ja kukkakaali, molekyylit voivat luoda suojaavan kerroksen keuhkoihin ja helpottaa keuhkoinfektiota. 

Aryylihiilivedyn reseptorit (AHR) ovat proteiineja, jotka löytyvät esimerkiksi suolistosta ja keuhkoista. Ristikukkaiskasviksista, kuten kaalista, kukkakaalista ja parsakaalista, löytyy ARH:hon vaikuttavia ligandeja, jotka syötäessä aktivoivat ARH:ta. ARH ottaa kohteekseen useita eri geenejä, joista jotkut sammuttavat AHR-systeemin ja näin sallivat sen säädellä itseään.   

AHR:n vaikutus immuunijärjestelmän soluihin tunnetaan hyvin, mutta Naturessa julkaistu tutkimus näyttää, että AHR on erittäin aktiivinen myös endoteliinisoluissa, jotka toimivat keuhkojen verisuonissa.  

Keuhkojen suojakerros kehon ja ulkoilman välillä koostuu vain kahdesta kerroksesta: endoteliinisoluista ja epiteelisoluista. Tämä johtuu siitä, että keuhkojen on pakko päästää happea sisään, mutta silti sen on suojeltava kehoa saasteilta, viruksilta ja bakteereilta.